Notice & takedownformulier

  • Door het notice & takedownformulier in te vullen, kunt u een klacht melden over materiaal of informatie welke op Toekomstbestendigonderwijs.nl te vinden is.
  • Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 7 werkdagen behandelen, zo nodig in overleg met een adviseur.
  • Indien het gaat om een spoedgeval, zullen wij de klacht binnen behandelen om verdere schade te voorkomen. Wij besluiten zelf of er sprake is van een spoedmelding.
  • Wij nemen uitsluitend volledig en naar waarheid ingevulde verzoeken in behandeling.
  • Wij gebruiken jouw persoonsgegevens enkel voor het afhandelen van de klacht en bewaren jouw gegevens enkel voor duur van de afhandeling.
  • Lees onze communityvoorwaarden om te zien aan welke regels onze gebruikers zich moeten houden.
Uw gegevens:

Bewijs:
Lever bij uw klacht altijd zo veel mogelijk bewijsmiddelen mee:
NB: Er kan alleen sprake zijn van spoed indien de onrechtmatige of ongewenste informatie onmiskenbaar onrechtmatig is en de aanwezigheid van de informatie op de Website directe en grote schade veroorzaakt bij jou. Wij beoordelen jouw motivatie, zo nodig in overleg met onze juridisch adviseurs.

Inloggen

Leuk dat je mee wilt doen!
Door je aan te melden kun je actief deelnemen aan de discussie over toekomstbestendig onderwijs. Volg je favoriete onderwerpen of auteurs, reageer op posts en deel je eigen inzichten in je eigen posts.
Doe mee!
Meld je aan en doe mee met onze zoektocht naar toekomstbestendig onderwijs.